Biscuits. Žirgyno direktorė.
Pranešimų skaičius : 201 Join date : 2009-07-14 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: Street Sense (USA). Tr. 07 29, 2009 5:29 am | |
| ŽIRGO VARDAS: Street Sense. ŽIRGO VEISLĖ: Anglų grynakraujis. ŽIRGO LYTIS: Eržilas (Licenz.) ŽIRGO ATVEDIMO VIETA: Amerika, Kentukis. ŽIRGO ATVEDIMO DATA: 2004 balandžio 4-ą. ŽIRGO AMŽIUS: Penki metai. ŽIRGO SPALVA: Bėra. ŽIRGO ŪGIS: 1,65 metro. ŽIRGO KILMĖS LINIJA: Street Cry x Bedazzle. ŽIRGO PASKIRTIS: Lygiosios Lenktynės. ŽIRGO CAHARKETRIS: Street Sense- vienintelis žirgas, dėl kurio esu pasiryžusi kovoti iki galo. Mylėti iki tol, kol žemė nustos suktis ir pranyks naktis. Kol hipodrome nustos lyti ir pro debesis išlys saulė, kuri reikš, kad pasibaigė šaltis, nerimas ir skausmas. Kad mes vėl galime bėgti, bėgti ratu ir net nepastebėti, kad ratas jau pasibaigė, kaip pasibaigė diena, praleista su tavimi. Kitą rytą vėl lietus, kuris nurimsta, atėjus į arklides. Girdint garsų tavo šnopavimą, žvengimą ir kanopų trenksmą į sieną. Trenksmą, kuris pranašauja kažką. Ką žinai tik tu... Žirgas- kuris pasitinka mane švelniu gugenimu, bet ne tokiu, kokį leidžia kiti arkliai. Jis kažkoks ypatingas, linksmas ir laukiantis prisilietimo. Tylių žodžių, kurie nėra tylūs, bet kiti nemoka jų girdėti, įsiklausyti ir suprasti. Mano spindulys, mano šviesos ir šilumos šaltinis, mano greitas, nesulaikomas draugas... Žirgas, vardu Street Sense. Gatvės jausmas, gatvės ritmas, gatvės greitis. Viskas viename, tokiame žirge. Vienintelis patikimas, meilus ir draugiškas, niekada nepaliksiantis ir nepaliekantis- Street. Čempionas, draugas, patarėjas- vienintelis ir nepakartojamas- Street Sense. Žirgas man priklauso nuo 2oo9.o3.o8. ŽIRGO FOTOALBUMAS:ŽIRGO KARJERA: Kaip dvimetis bėgęs nelabai gerai, per pirmąsias lenktynes nuskynė trečiąją vietą. Tais metais iš jo nesitikėjo nieko gero iki tol, kol per BC Juvenile laimėjo 1o korusų atstumu ir buvo išrinktas 2oo6 metų dvimečiu žirgu. Kitais metais parodė, kad gali daugiau, negu trečia vieta. Tais metais Street'as tik vieną kartą atbėgo neprizinėje, ketvirtoje vietoje, per paskutinįjį savo startą. Nuo tada išėjo į Retired. ŽIRGO STATISTIKA: 2oo6-2oo7 metų statistika: Bėgta lenktynių: Vienuolika lenktynių. I vieta: Penkios. II vieta: Trys. III vieta: Dvi.Virtualių žirgynų pasiekimai:
|
|