Šešėlis Virtualus Žirgynas. |
|
| Melissa (UA) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Dreamer. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 133 Join date : 2009-07-19 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Melissa (UA) Kv. 07 30, 2009 4:37 am | |
|
Paskutinį kartą redagavo Dreamer., Kv. 07 30, 2009 7:46 am. Redaguota 5 kartus(ų) | |
| | | Dreamer. Moderatorius.
| Temos pavadinimas: Re: Melissa (UA) Kv. 07 30, 2009 5:07 am | |
| Kartu su grūmu Sauliumi ir mano naująja augintine Melissa prieiname tuščią, naujai pakreiktą gardą. - Štai čia,- parodau Sauliui ir mes įsivedame Melissukę į jos naują gardą.- Tu, jeigu gali, nubėk ir atnešk man šepečius. Juos rasi va ten, už kampo. Ir dar pakeliui prigriebk tokį melsvą pledą,- nusiunčiu grūmą Saulių. - Okay,- sutinka jis ir greitu žingsniu keliauja ten kur paliepiau. Tuo tarpu aš išsivedu savo žirgių į taką ir pakeldama kiekvieną koją tikrinu, ar jos nėra patemptos arba sužeistos. Po kiek laiko Saulius grįžta su visais daiktais. - Ačiū,- padėkoju ir jis man nusišypso. Pasiėmę šepečius mes švariai nutriname ir iššukuojame širmukę. - Tai tada dėkui už pagalbą ir gali jau eiti,- padėkojusi grūmui atsisveikinu su juo ir toliau lieku viena su savo mažiuke. Įvedu savo meiliukę į gardą, ten nusegu jai korda su kantaru ir apkloju pledu. - Aš jau turiu eiti. Deja, bet mes negalime niekur treniruotis tol, kol tavęs nepatikrino veterinarė. Melissa su suprantamu liūdesiu pažiūrėjo į mane ir priglaudusi savo šiltą snukutį, atrodo, lyg atsisveikino. - Iki,- palikusi savo džiaugsmą su skanėstu burnoje išeinu iš arklidės. | |
| | | Biscuits. Žirgyno direktorė.
Pranešimų skaičius : 201 Join date : 2009-07-14 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: Re: Melissa (UA) Kv. 07 30, 2009 5:35 am | |
| VETERINARINIS ŽIRGO PATIKRINIMAS:
* Patikrinta: Ausys, akys, gleivinė, kvėpavimo takai. (Viskas gerai) * Patikrinta: Sausgyslės, raumenys, kanopos. (Viskas gerai) * Patikrinta: Temperatūra ir pulsas. (Viskas gerai) * Suleisti skiepai nuo visų plintančių ligų vaistai. * Duota vaistų nuo kirmelių. * Nupeluoti dantys. (Dantys sveiki)
IŠVADOS:
- Skiepus nuo visų plintančių ligų kartoti po pusės metų. - Greitu metu pakaustyti žirgą (7-10 dienų bėgyje).
BENDRA IŠVADA: Žirgas sveikas. | |
| | | Biscuits. Žirgyno direktorė.
Pranešimų skaičius : 201 Join date : 2009-07-14 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: Re: Melissa (UA) Kv. 07 30, 2009 5:37 am | |
| 2009.07.30 - Pakaustytos ir apdrožtos visos keturios kanopos.
Kalvė Biscuits. | |
| Temos pavadinimas: Re: Melissa (UA) Pen. 07 31, 2009 12:21 pm | |
| Priėjusi gardą pastebiu prikabintus lapukus. Perskaičiusi ką atliko veterinarė su kalve nuplėšiu juos ir iš stalčiaus šalia gardo pasiimu šepečius. Su vienu gerai ištrynusi savo meiliukę kitu ją švariai nuvalau. Tada pasiruošiu reikmenis balnojimui ir atlieku tą darbą. - Tai ką, eisim šiandien pasivaikščioti?- užkalbinu savo Melissą, o ši tik nusisuka nuo manęs.- Oi, pamiršau pasisveikinti. Labas, gražuole. Nori skanėsto? Sulaukusi laimingo žvengimo duodu kumelei juodos duonos ir prisegu jai kordą. - Gamtoje ar aikštėjė?- paklausiu savo širmės. Melissutė viltingom akim į mane pažiūri ir aš suprantu. - Gamta. Tai keliaujam,- išsivedu mažę pasilakstyti.
Po treniruotės gamtoje grįžtam. Aš greit nubalnoju mažiulę ir susirenku bintus, poponą, kantarą ir vedžiojimo virvę. Uždėjusi Melissai tik kantarą su virve išsivedu ją į vandens procedūros ir soliariumą.
Grįžus iš soliarumo sudedu visus naudotus daiktus vieton ir trumpam išvedu kumelę į taką. - Nepyk, tiesiog arklininkas buvo porai dienų išvykęs, tad negalėjo sutvarkyti tavo gardo. Šiek tiek palauk,- paguodžiu savo grožį ir pradedu tvarkyti, šluoti ir pakeisti gardo kraiką. Po atliktų valymosi darbelių parvedu Melissą vieton ir nuėmusi kantariuką atsisveikinu su ja: - Iki, mažiulę. Susitiksim rytoj arba porty gerai? Mesteliu savo meiliukei morką ir pasiėmusi kantarą nešu jį padėti į vietą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Melissa (UA) Št. 08 01, 2009 3:38 am | |
| Tik išėjusi iš Call Again Cavalier gardo atskubu pas mElissą. - Sveikutė,- nepamirštu pasisveikinti su savo širme ir iš karto sulaukiu jos dėmesio.- Ne, šiandien treniruotės nebus, bet nuvesiu tave levadon,- šiek tiek nuliūdinu gražuolę ir bandau nuotaiką ištaisyti sauja avižų. Pastebėjusi, kad Melissa visai nepurvina uždedu jai šalia gardo kabantį kantarą su korda. Patikrinusi ar mažei viskas gerai, išsivedu ją pasilakstyti.
Po pustrečios valandos praleistos levadoje parvedu Melissą į gardą ir nuėmusi kantarą su korda palieku ilsėti. | |
| Temos pavadinimas: Re: Melissa (UA) Kv. 08 06, 2009 2:57 am | |
| Persirengusi linksma ateinu pas Melissą. - Sveikutė! Jau senokai prasijojom. Šiandien šiek tiek pašokinėsim ir šiaip prasijudinsim. Paduodu kumelei šieno ir nubėgusi prie spintelės stalčiuko, išsitraukiu šepečius. Su jais švariai nuvalau mergytę ir pasikėlusi konkūrinį inventorių nuo žemės ir jį pravalau. Vėliau pasibalnoju savo širmę, bet balno pavaržos dar pilnai nepriveržiu. Išvedusi į taką savo dvikovinę gražuolę, rūpestingai pravalau gardą ir jį naujai pakreikiu. Kadangi ant tako primėčiau daug šiukšlių, iššlaviu ir jį. Grįžtu pas savo Melissą. - Na va, dabar bus gera garde būti. Keliaujam. Širmė atleido pilvą, tad dabar galutinai priveržiu jai pavaržą ir pasiėmusi už vadelių išsivedu pro arklidės duris.
Po valandos su trupučiu grįštam. - Kaip tau šiandien? Ar patiko?- kalbinu mažiulę ir tuo pačiu pradedu ją nubalnoti. - Sveika, kaip sekasi?- išgirstu pažįstamą balsą. Atsisukusi pamatau, jog čia mano grūmas. - O, labas. Tai jau grįžai?- pabaigiu nubalnoti Melissą. - Aha, aš jau vakar grįžau, bet buvo vėlu, tai pailsėti norėjosi. - Suprantu,- tariu ir įmetusi Melissai į ėdžias keletą morkų išeinu iš gardo ir jį uždarau. - Žiūrėk, gal norėsi prasivaikščioti?- paklausia mano grūmas Saulius ir nuleidžia akis. - Žinoma, tik va turiu šiek tiek reikalų sutvarkyti. Ačių, kad pakvietei. Tai tada iki,- atsisveikinu ir skubiu žingsniu keliauju į persirengimo kambarėlį. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Melissa (UA) | |
| |
| | | | Melissa (UA) | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|