Šešėlis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šešėlis

Virtualus Žirgynas.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Mažoji levada.

Go down 
AutoriusPranešimas
Cropp.
Žirgyno savininkė ir direktorė.
Cropp.

Pranešimų skaičius : 320

Mažoji levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Mažoji levada.   Mažoji levada. Icon_minitimeSk. 07 12, 2009 1:55 pm

Štai čia yra įrengta levada, kuri yra skirta vienam arba dviem žirgams.

Mažoji levada. Mazojilevadacopy
Atgal į viršų Go down
http://seseliozirgai.niceboard.net
Cropp.
Žirgyno savininkė ir direktorė.
Cropp.

Pranešimų skaičius : 320

Mažoji levada. Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Mažoji levada.   Mažoji levada. Icon_minitimeAntr. 08 04, 2009 12:33 am

Atvedu jėgų pritvinkusį Baloubetą į ganyklą. Jis mane tempte tempia prie ganyklos vartelių, tačiau aš jį jau laikau iš paskutiniųjų, nes šis, jei paleisčiau, tai kiaurai vsas tvoras išpiltų iki pirmos kumelės. juokz Ech, sunku man su tais eržilais xD. Šiaip ne taip atvedu dar nenusitraukusį ryžiką prie vartelių ir atidarau juos. Šis jau pasirengęs skuosti, tačiau mum reikia mokytis gerų manierų. Atidarau vartelius ir atsitraukiam. Taip juos ir laikau. Žirgas iš nekantrumo pradeda priekine kanopa kapstyti žemes ir bandyti kaip nors nežymiai nusitraukti, bet jam nepavyksta.
- O dabar taip, vaikine. Kol nenusiraminsi, tol neisim levadon. juokz
Žirgas dar kokias 2/3 minutes taip pasinervina, tačiau matyt greit supranta, ko aš iš jo noriu ir apsiramina. Pradeda ėsti aplinkui esančią žolę ir neberodo jokio noro lįsti levadon.
- Šiandien tu gerai išsisukai. mm Bet pažiūrėsim, ar visada taip bus.
Ir pakankamai ramiai įvedu eržilą levadon. Paleidžiu jį ir paveju štrichu. šis pasispardydamas nulekia į kitą levados kampą, apsiuka, ir vėl prasideda ožiukai. Kiek pastebiu gražuolį ir jį palikusi išeinu.

Grįžtu po kelių valandų. Pasigaunu dabar jau išsidūkusį ir ramų žirgą ir išsivedu jį.
Atgal į viršų Go down
http://seseliozirgai.niceboard.net

Mažoji levada.
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Bendra levada.
» Žirgų levada.
» Pagrindinė vidaus levada.